Om

Vår ambition är att ge möjligheten till ett naturskönt boende där man får tid för mindfulness och njutning i en lugn miljö efter en dags aktiviteter.

Vi har strävan är att ge lite mer lyxkänsla och naturnära boende samtidigt som vi jobbar hårt för hållbara värderingar. Vålkojan har egen källa med mineralvatten och stugorna värms upp med bergvärme. Över tid kommer laddstationer att etableras och sopsorteringen att utvecklas.

På boendet tar man med sig egna sängkläder och gör slutstädningen för att minska klimatavtrycket. Om man vill kan man köpa till sängkläder och städning.

Verksamheten är i ny regi sedan juni 2020 och över tid kommer fler boenden att skapas i området så håll utkik efter erbjudanden.

2021 öppnade vi en 300kvm timmer lodge inredd i modern allmoge stil för att ge möjligeht för storfamiljer att semestra ihop.
Passa på, boka ett fantastiskt boende mitt i naturen, rekommendera och lika oss om ni gillar det och kontakta oss om något behöver utvecklas så kan vi skapa något unikt och bra i hjärtat av destination Vemdalen.